Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki Bolu Bağışçılar Vakfı Kreşi öğrenci kayıt ve kabul işlemlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

• Ön kayıtların kabulünde yönetim kurulunca belirlenen puanlama sistemi (çalışan anne: 5 puan, annenin üniversitede görev yapması: 5 puan, babanın üniversitede görev yapması: 5 puan) kullanılacaktır.
• Kreşte bir önceki yıldan devam eden çocuk sayısına göre yeni öğretim yılında alınacak çocuk sayısı belirlenecektir.
• Kontenjanda yer kalması durumunda yedek listeden kayıt alınacaktır.
• Ön kayıt ve kesin kayıt evrak formları web sayfasına konulacaktır.
• Kısa süreli kayıt dondurma işlemleri, sadece yurt dışı ve sağlık mazeretleri için ve bir sefere mahsus kabul edilecektir.
• İlan edilen ön kayıt tarihleri dışında dönem içinde ön kayıt alınmayacaktır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı kreş ücretleri için buraya tıklayınız.

Ön Kayıt Formu ektedir.