Abant İzzet Baysal Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde, 14-15-16 Kasım 2016 tarihlerinde, merkez müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Türker SEZER liderliğinde, merkez müdür yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. Pelin AKSÜT ve Arş. Gör. Sema SÖNMEZ’in de hazır bulunduğu, kreşimiz bünyesindeki çocuklarımızın gelişim test sonuçları ve kreşimizin genel durumu hakkında, gruplar halinde kreş velilerimiz ile merkezimizde görev yapan Uzman Nihan UZAK tarafından bir toplantı gerçekleştirildi. Uzman Nihan UZAK çocukların gelişim raporlarını velilere sundu.

Toplantıların sonrasında ‘’Çocuk İstismarı’’ konulu bir seminer verildi. Aileler, kreşin genel durumu hakkında bilgilendirilerek toplantılar sonlandırıldı.