Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından merkezimiz Çiğdem Sınıfı’nda (24-36 Ay); Öğr. Gör. Fatma Ayhan tarafından verilen, bölümün Sağlık Eğitimi dersi kapsamında 4 Ocak 2017 tarihinde çocuklarımıza “El Hijyeni ve Diş Sağlığı” eğitimi verildi. Eğitime, Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin Aksüt ve Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Fatma Ayhan da katıldı.
   Çizgi film gösterimi, drama ve diş maketi üzerinden, çocuklarla etkileşimli yapılan etkinliklerin ardından çocuklara katılım belgesi, sabun, diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.