Abant İzzet Baysal Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı 2. Sınıf öğrencileri tarafından, Okul Öncesinde Fen ile Günlük Yaşam dersi kapsamında, dönem boyunca, merkezimize gelinerek etkinlik ve uygulamalar yapıldı. Dersin hocası ve merkezimiz müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Pelin Aksüt’ün de katıldığı uygulamaların sonuncusunda, çocuklar ile uzay, güneş ay, dünya kavramlarına ilişkin etkinlikler yapıldı. Etkinliklerde sınıfa bir astronotun gelmesi çocuklarda büyük ilgi ve merak uyandırdı.

Çocuklar, sınıflarına gelen astronota sorular sorup meraklarını giderdikten sonra etkinlik son buldu.