Ulusal Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi’nin 12.’si, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü tarafından 24-26 Nisan tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi’nde düzenlendi. Kongreye üniversitemizden pek çok öğretim elemanı ile beraber merkezimiz müdürü Yrd. Doç. Dr. Türker Sezer ve müdür yardımcımız Arş. Gör. Sema Sönmez de katıldı.

Kongrede düzenlenen panellerin üçüncüsünde merkez müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Türker Sezer, panelist olarak ‘Erken Çocuklukta Matematik Eğitimi’ adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Kongre, bir sonraki kongrenin hangi üniversitede gerçekleştirileceğinin öğrenciler tarafından kararlaştırılmasının ardından son buldu.